Verhuislift huren

Verhuizen op zich is al een hele klus, zijn er nog eens verdiepingen in het spel dan wordt het een échte uitdaging. Maak het uzelf gemakkelijk, kies voor expertise en huur een verhuislift!
Offerte

Alle last van
je schouders

Geen bestemming
is te ver

Verhuisplan op
jouw maat

Persoonlijke,
discrete aanpak

Vlot transport

Met een eigen operator en een professionele verhuizer erbij, is de verhuisklus in geen tijd geklaard! Van een eerste verdieping tot een moeilijk bereikbare plaats, onze moderne verhuisliften zorgen voor een vlot transport van al uw eigendommen. Met een capaciteit tot 300kg raken uw bezittingen zonder zorgen tot op hun nieuwe bestemming.

Inclusief professionele begeleiding

Een verhuislift huren? Al onze liftwerken worden steeds uitgevoerd onder begeleiding van minstens één beroepsverhuizer. Onze totaalservice beperkt zich dan ook niet tot de verhuur: verhuislift en bediening door een vakman kunnen naar wens uitgebreid worden met vakkundig advies bij het inpakken, het ter plaatse (de-)monteren en zoveel meer.

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Zorg, veiligheid & discretie
  • Van eerste tot dertiende verdieping
  • Ook voor moeilijk bereikbare plaatsen
  • Capaciteit tot 300kg
  • Expertise inclusief

Vragen?

jeroen
Laat Oliver u verder helpen
ann
Laat Ann u verder helpen

Hoe gaan we te werk

Om u een zorgeloze verhuis te garanderen werken we steeds volgens een vast stramien. Zo krijgt u meteen een goed zicht op de kosten en het verloop van uw verhuis. Laat die verhuisstress gerust achterwege, wij doen al het werk!
1

Persoonlijk
gesprek

In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en de omvang van het project.

2

Akkoord &
planning

Nadat u uw akkoord hebt gegeven gaan we samen met u een plan op maat vastleggen.

3

Onbezorgd
verhuizen

Alles is geregeld! Het enige wat u nog moet is genieten van je nieuwe woning terwijl wij zorgen voor uw verhuis.

Over ons

Verhuisfirma met meer dan 45 jaar ervaring

Een vlotte verhuis? Wij zijn dé specialist in alle verhuizingen op maat. Met meer dan 45 jaar ervaring op de teller, een uitgebreide vakkennis, aangepaste apparatuur en een professioneel team van verhuizers zijn we dé verhuisfirma die dag in, dag uit talloze verhuizingen vlekkeloos doet verlopen.

Ontdek meer
© UYTTENDAELE