Uyttendaele verhuisfirma

Een vlotte verhuis? Wij zijn dé specialist in alle verhuizingen op maat. Met meer dan 45 jaar ervaring op de teller, een uitgebreide vakkennis, aangepaste apparatuur en een professioneel team van verhuizers zijn we dé verhuisfirma, gelegen te Aarschot die dag in, dag uit talloze verhuizingen vlekkeloos doet verlopen.
batch

U staat centraal

Hierbij gaan we resoluut voor een persoonlijke aanpak, zodat we een complete verhuis op uw maat kunnen garanderen. Vertel ons uw wensen en noden en wij zorgen voor een professionele aanpak op uw maat. Wij zijn de verhuisfirma die ervoor zorgt dat uw verhuis vlot, efficiënt en zonder zorgen verloopt.

45 jaar ervaring

We hebben door de jaren heen een uitgebreide vakkennis opgebouwd op het gebied van verhuizingen. Hoewel alles 45 jaar geleden startte in Leuven, zijn we momenteel de verhuisfirma (gelegen te Aarschot) die verhuizingen verzorgt in heel België en ver daarbuiten. Dankzij een uitstekende voorbereiding en planning, een gespecialiseerd en perfect opgeleid team en een uitgebreide expertise zien we niets over het hoofd en brengen we elke verhuis tot een succesvol einde. Onze verhuisfirma is dan ook erkend door de Belgische Kamer Voor Verhuizers en FEDEMAC.

Focus op veiligheid, zorg en discretie

Uw eigendommen zijn onze grootste zorg, daarom respecteren we de allerhoogste veiligheidseisen bij uw verhuis. Hierbij garanderen we een absolute bescherming dankzij luchtgeveerde vrachtwagens, een professionele meubellift en aangepaste inpakmaterialen. Nog steeds niet overtuigd? Wij bieden een gratis verhuisverzekering aan bij alle binnenlandse verhuizingen: Leuven, Antwerpen, Brussel, enzovoort. Wij zijn de verhuisfirma die ervoor zorgt dat uw eigendommen veilig op hun nieuwe bestemming aankomen!

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren

Alle last van
je schouders

Geen bestemming
is te ver

Verhuisplan op
jouw maat

Persoonlijke,
discrete aanpak

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Onze diensten

Enkel verpakkingsmateriaal nodig? Of mogen we uw volledige verhuis voor onze rekening nemen?
Dankzij ons uitgebreid dienstenaanbod vindt u vast en zeker wat u zoekt! Klaar voor een vlotte verhuis?

Verhuizen

Verhuizen, een hoop zorgen en stressmomenten? Vertrouw op dé specialist in verhuizingen.

Verhuislift huren

Kies voor expertise en huur een verhuislift zodat de veiligheid van uw eigendommen gewaarborgd blijft.

Verpakkings
materiaal

Uw geliefde eigendommen zonder schade op hun nieuwe bestemming laten aankomen?

Meubelbewaring verhuis

Dankzij onze meubelbewaring voor verhuis zijn uw eigendommen in veilige handen.

© UYTTENDAELE