Vier manieren om van uw oude spullen af te raken VOOR u verhuist!

03 maart 2017
Profielfoto lsu-coach

Wanneer je alles dient in te pakken voor de verhuis, kan dit nogal eens overweldigend zijn. Vergeet niet dat uw oude spullen waardevol kunnen zijn voor een ander! Best is uw spullen te sorteren VOOR u begint in te pakken. Dat bespaart u tijd en geld.

  1. Verkoop uw oude spullen online.

Dit is een aantrekkelijke keuze voor veel mensen omdat ze er nog iets mee kunnen verdienen. Websites zoals Kapaza en Tweedehands zijn hier handig en veelgebruikt.

  1. Hou een garageverkoop.

Op zaterdag worden steeds meer garageverkopen gehouden waarbij u uw oude spullen in de garage te koop aanbiedt en op de kruispunten vlakbij pijltjes zet naar uw woning. Het is een leuke manier om snel op te ruimen. Je kan de garageverkoop ook aankondigen op verschillende websites waardoor je nog meer geinteresseerden lokt.

  1. Geef uw oude spullen weg.

Denk eens na wie in uw familie of vriendenkring gebruik kan maken van uw oude spullen. Mensen zijn vaak blij verrast dat je aan hun denkt en uw spullen kunnen waardevol zijn voor anderen.

  1. Geef de rest weg.

Verenigingen zoals de kringloopwinkel en mensen die zich inzetten voor goede doelen zijn vaak blij met uw spullen zoals kleding, boeken, meubels, … Je geeft een ander de kans om uw oude spullen een nieuw leven te geven. Win-Win! Er zijn ook verenigingen die oude electronica een nieuw leven geven. Je levert hier een echte bijdrage aan de maatschappij!

Na deze opruiming wordt de verhuis eenvoudiger en goedkoper!

© UYTTENDAELE