Drie Belangrijke Verhuistips!

31 januari 2017
Profielfoto lsu-coach

Doe het zelf of hulp inhuren?
Familie en vrienden verleiden om mee te helpen met de verhuis is zeker budgetvriendelijk, maar kan ook zeer tijdrovend zijn. Bij het inpakken is het zeker zinvol om familie en vrienden in te schakelen. Maar de verhuisdag zelf laat je best over aan specialisten, die gewoon zijn meubels te demonteren en te monteren, vele kasten en meubels gaan in hun geheel in de vrachtwagen wat een enorme tijdswinst betekent. Met een verhuisfirma hou je overzicht en laat je anderen het zware werk doen. Meestal is de verhuis volledig gebeurd op 4 a 6u tijd!

Eerst opruimen?
Zeker, hoe minder spullen, hoe sneller en goedkoper! Oude tijdschriften, en andere oude spullen die je al jaren niet meer gebruikt, ruim je best grondig op voor je aan de verhuis begint.

Verhuisdozen?
Die gratis dozen van de winkel zijn…wel, gratis. Maar zijn vaak te zwaar omdat ze te groot zijn, stapelen slecht omdat ze verschillende formaten hebben. Je kan verhuisdozen kopen aan scherpe prijzen en veel verhuisfirma’s zoals de Uyttendaele Verhuizingen nemen de gebruikte dozen terug voor een kleine vergoeding.

© UYTTENDAELE