Meubelbewaring verhuis

Plaatsgebrek in uw woning? Of gaat u verhuizen naar een kleinere woning en kan u al uw meubels er niet kwijt? Geen zorgen, dankzij onze meubelbewaring voor verhuis zijn uw eigendommen in veilige handen.
Offerte

Alle last van
je schouders

Geen bestemming
is te ver

Verhuisplan op
jouw maat

Persoonlijke,
discrete aanpak

Meubelbewaring op maat

Voor de opslag van uw eigendommen beschikken we over een bijzonder ruime bewaarplaats. Meubelen en andere bezittingen worden er gestockeerd in individuele, condensvrije, houten containers. Zo bieden we een opslagruimte te huur aan per container van 10, 13 of 20 m³. Wat er zo uniek is aan onze meubelbewaring voor verhuis? In tegenstelling tot andere opslagruimtes, worden bij ons uw meubelen bewaard in een ruimte van minimaal 15°C. Zo kan u er zeker van zijn dat uw meubels bij ons niet zullen lijden onder klimatologische omstandigheden.

Van korte tot lange termijn

Een meubelbewaring voor verhuis gebeurt bij ons uiterst flexibel. Onze service omvat zowel opslag op korte als op lange termijn! De periode waarvoor u uw bezittingen aan ons toevertrouwt, bepaalt u helemaal zelf. Vervolgens kan u kiezen of u ze zelf komt afzetten of dat wij ze komen oppikken met onze ophaalservice.

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Zorg, veiligheid & discretie
  • Meubelen of Moto’s
  • Unieke verwarmde ruimte
  • Expertise inclusief

Vragen?

jeroen
Laat Oliver u verder helpen
ann
Laat Ann u verder helpen

Hoe gaan we te werk

Om u een zorgeloze verhuis te garanderen werken we steeds volgens een vast stramien. Zo krijgt u meteen een goed zicht op de kosten en het verloop van uw verhuis. Laat die verhuisstress gerust achterwege, wij doen al het werk!
1

Persoonlijk
gesprek

In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en de omvang van het project.

2

Akkoord &
planning

Nadat u uw akkoord hebt gegeven gaan we samen met u een plan op maat vastleggen.

3

Onbezorgd
verhuizen

Alles is geregeld! Het enige wat u nog moet is genieten van je nieuwe woning terwijl wij zorgen voor uw verhuis.

Over ons

Verhuisfirma met meer dan 45 jaar ervaring

Een vlotte verhuis? Wij zijn dé specialist in alle verhuizingen op maat. Met meer dan 45 jaar ervaring op de teller, een uitgebreide vakkennis, aangepaste apparatuur en een professioneel team van verhuizers zijn we dé verhuisfirma die dag in, dag uit talloze verhuizingen vlekkeloos doet verlopen.

Ontdek meer
© UYTTENDAELE