Checklist verhuis

Een praktische checklist die overal rekening mee houdt
zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Datum en locatie liggen vast, u gaat binnenkort verhuizen!

Wat te doen om alles vervolgens probleemloos te laten verlopen? Een verhuisproject kan namelijk overweldigend zijn: inpakken, transport regelen, monteren en demonteren, een volgorde bepalen, uw adresverandering doorgeven, … Geen zorgen, wij bieden u een handig hulpmiddel voor uw verhuis: een praktische checklist voor verhuis die overal rekening mee houdt zodat u niet voor verrassingen komt te staan! Let wel, elke verhuizing is uniek. Daarom is deze checklist voor verhuis louter indicatief en biedt hij een enkel een overzicht van de belangrijkste stappen bij een verhuis.

Voor een gedetailleerde planning en advies op maat kan u ons steeds contacteren. Naast deze checklist stelt onze uitgebreide ervaring ons in staat om een professionele begeleiding op maat te bieden aan iedereen die gaat verhuizen: tips, een gestructureerde planning en een handig overzicht ‘wat doen bij verhuis’ garanderen u daarbij een vlot verloop zonder zorgen!

Een vlotte verhuis? Bekijk snel onze checklist

Checklist voor verhuis

Wat te doen en waar te beginnen?

Geen nood, we laten u niet in de steek en bieden u een professionele, flexibele ondersteuning wanneer u gaat verhuizen. Een checklist is daarbij een goede start, maar onze vakkundige begeleiding maakt de hele onderneming pas echt tot een geslaagde operatie! Omdat we precies weten wat te doen bij verhuis-problemen kunnen we u ook snel uit de nood helpen moesten er zich nog perikelen voordoen.

Vertrouw op onze professionele uitrusting!

Weten wat te doen bij verhuisprojecten is één ding, over het nodige materiaal beschikken is nog iets anders. Als klant van onze professionele firma hoeft u zich ook daar geen zorgen over te maken: wij beschikken over luchtgeveerde vrachtwagens, speciaal inpakmateriaal, perfect functionerende ladderliften en zoveel meer. Met Uyttendaele als uw professionele partner en uw checklist voor verhuis bij de hand kan niets een vlotte verhuisdag nog in de weg staan: aarzel dus niet om ons te contacteren voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren

Alle last van
je schouders

Geen bestemming
is te ver

Verhuisplan op
jouw maat

Persoonlijke,
discrete aanpak

Onze diensten

Enkel verpakkingsmateriaal nodig? Of mogen we uw volledige verhuis voor onze rekening nemen?
Dankzij ons uitgebreid dienstenaanbod vindt u vast en zeker wat u zoekt! Klaar voor een vlotte verhuis?

Verhuizen

Verhuizen, een hoop zorgen en stressmomenten? Vertrouw op dé specialist in verhuizingen.

Verhuislift huren

Kies voor expertise en huur een verhuislift zodat de veiligheid van uw eigendommen gewaarborgd blijft.

Verpakkings
materiaal

Uw geliefde eigendommen zonder schade op hun nieuwe bestemming laten aankomen?

Meubelbewaring verhuis

Dankzij onze meubelbewaring voor verhuis zijn uw eigendommen in veilige handen.

© UYTTENDAELE